Ostali sustavi

SAFE LED

LED tehnologija optičkog uređaja za upozorenje. Fokusirani snop svjetla na tlu upozorava pješake na vozilo koje se približava, svaki pješak je unaprijed upozoren na potencijalnu opasnost..

KAKO RADI

LED dioda visokog intenziteta postavljena na industrijsko vozilo emitira svoje svjetlo visokog intenziteta na tlo ispred ili iza vozila za manevriranje tijekom manevriranja. Snop svjetla upozorava druge vozače ili pješake koji se nalaze u tom području na prisutnost vozila, čime se smanjuje rizik od sudara, posebno na raskrižjima ili u posebno bučnim okruženjima.

KOMPONENTE

 • LED svjetlo visokog intenziteta spojeno na napajanje (2 žice)
 • Komplet za montažu

 

ŠIROKI RASPON NAPONA

9-110 V: jednostavna ugradnja na bilo koje industrijsko vozilo.

PRILAGOĐAVANJE

Zahvaljujući praktičnom nosaču za montažu moguće je podesiti nagib ueđaja I promijeniti udaljenost projekcije bez slabljenja intenziteta signala.

UNUTRA/ VANI

SafeLed je dizajniran za rad u svim uvjetima, pouzdan je u unutarnjim okruženjima kao i na otvorenim prostorima.

SAFE LIGHT

Snop svjetlosti visokog intenziteta ograničava radno područje viličara, projicira svjetlosni snop duž bočnih strana vozila, upozoravajući prolaznike da drže potrebnu udaljenost od vozila.

KAKO RADI

Svjetlo visokog intenziteta koje svijetli duž bočnih strana vozila, kako bi definiralo radnu zonu vozila i signaliziralo minimalnu sigurnosnu udaljenost pješaka.

KOMPONENTE

 • LED svjetlo visokog intenziteta spojeno na napajanje (2 žice)
 • Komplet za montažu

 

ŠIROKI RASPON NAPONA

Ovaj uređaj se može napajati iz izvora napajanja 9-110V, spajanjem samo dva kabla.

LED TEHNOLOGIJA

Snop visokog intenziteta koristi LED tehnologiju za projiciranje svoje zrake, čime se osigurava visoka vidljivost čak I na većim udaljenostima.

JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE

Za postavljanje i pozicioniranje nisu potrebne posebne kompetencije već samo izvor napajanja.

SAFE VIEW

Profesionalni dvokanalni sustav kamera za nadzor mrtvih kuteva. Nudi panoramski pogled visoke rezolucije na cijelo područje iza viličara tijekom manevriranja.

KAKO RADI

Kamera postavljena na viličar povezana je s monitorom smještenim u kabini. Moguće je spojiti drugu kameru i, zahvaljujući 2-kanalnom razdjelniku, aktivirati automatsku promjenu kanala koja prikazuje slike jednog ili drugog izvora prema uključivanju/isključivanju brzine za vožnju unatrag.

KOMPONENTE

 • Monitor od 5” s podešavanjem svjetline i kontrasta i višejezičnim izbornikom
 • IR loptasta kamera
 • Razdjelnik s ugrađenim DC/CD pretvaračem (48VDC)
 • Kablovi i konektori uključeni

 

KVALITETA SLIKE

Naš monitor nudi visoku kvalitetu, rezoluciju i oštre slike, sa zrcaljenjem slike, podešavanjem svjetline i kontrasta, pružajući izvrsnu sliku čak iu lošim svjetlosnim uvjetima.

SVESTRANOST

SafeView se može primijeniti na širok raspon industrijskih vozila i zahtijeva jednostavno spajanje na izvor napajanja od 9-48 V.

VODOOTPORAN

SafeView kamera je lagana i kompaktna, što omogućuje jednostavne uvjete za montažu. Također je vodootporan i može raditi unutra i vani u svim uvjetima.

SAFE TRAFFIC

Sustav nadzora radnog mjesta: senzor SafeTraffic postavljen pored raskrižja ili prijelaza detektira svako vozilo u pokretu i zvučnim i vizualnim signalima upozorava zaposlenike, kao i druge vozače viličara koji prelaze područje.

KAKO RADI

Kada na raskrižju mikrovalni senzor SafeTraffic detektira približavanje vozila, središnja upravljačka jedinica aktivira vizualne i zvučne alarme s ciljem upozoravanja drugih vozača, kao i pješaka u zoni potencijalnog rizika.

KOMPONENTE

 • Mikrovalni senzor
 • Signalni uređaj
 • Kontrolna jedinica do 4 senzora može biti integrirana, 220V priključak

 

NIJE POTREBNA UGRADNJA NA VILIČARE

Uređaj se postavlja na zid uz raskrižje, nijedan element ne zahtijeva ugradnju na viličare koji prometuju u tom području.

MODULARNI

Središnja upravljačka jedinica unaprijed je postavljena s više ulaza i izlaza, za integriranje s najviše 4 senzora: to znači da se uređajem može upravljati modularno i da se može prilagoditi bilo kojem rasporedu radnog područja postavljanjem više senzora i alarma.

PRILAGOĐAVANJE

SafeTraffic nudi maksimalnu operativnu fleksibilnost kroz širok raspon ili konfigurabilne parametre koji nude izbor od 64 kontinuirana tona, s podešavanjem do 105 dB, za zvučni signal alarma.

ZAŠTO JE DOBRO POSLOVATI S NAMA ?

USLUGA S OSMIJEHOM NA LICU

Brigu oko viličara i transportnih vozila te njihovo redovito održavanje i servis prepustite nama