Rezervni dijelovi


Rezervni dijelovi za viličare & vozila

U našoj ponudi možete pronaći i ostale proizvode svjetski priznatih proizvođača koji svojim dugogodišnjim prisutstvom na tržištu jamče kvalitetu i inovativnost. Bilo da trebate rezervni dijelove za viličare, opremu za viličare, dodatke za viličare ili baterije i punjače kod nas možete pronaći sve. U asortimanu također imamo i gume, sigurnosne sustave te rezervne dijelove za gospodarska vozila.

Obratite nam se s povjerenjem.


Rezervni dijelovi za viličare


Sigurnost započinje originalnim rezervnim dijelovima

Ono što STILL uvijek izdvaja nije samo visoka raspoloživost, kvaliteta i performanse industrijskih , već i činjenica da rezervni dijelovi također podliježu istim strogim standardima. STILL Original parts® posebno su dizajnirani za svaki pojedini viličar i podvrgnuti su najstrožim inspekcijama kvalitete. Kao rezultat toga, oni su ne samo izuzetno robusni i stoga manje podložni habanju, već - neizostavno - oni također jamče siguran rad. U svakom trenutku na skladištu je dostupno 51 000 pozicija dijelova spremnih za upotrebu bez odgađanja.

Vrhunska kvaliteta, brza isporuka, dugi vijek trajanja i zajamčena minimalna raspoloživost od 12 godina osiguravaju dugoročni rad vašeg voznog parka, zadržavaju vrijednost vaših viličara i sprječavaju skupe zastoje ili čak ozbiljne nesreće nastale uporabom neoriginalnih dijelova. Također smo pripremili pakete održavanja dostupne za svaki tip viličara. Naši rezervni dijelovi jamče Vam najvišu razinu sigurnosti, najbolju funkcionalnost, nenadmašnu dostupnost i apsolutno savršeno pristaju viličaru.

Sigurnost.

Samo korištenjem originalnih dijelova možete jamčiti da su vaši dijelovi podvrgnuti STILL-ovim strogim standardima kvalitete i korištenju visokokvalitetnih materijala, što zauzvrat jamči najviša razina sigurnosti za vas i vaše viličare. Krivotvorenje odnosno kopiranje proizvoda i robne marke izuzetno je štetno za one koji kupuju imitacijske proizvode. Krivotvoreni proizvodi proizvedeni su pod sumnjivim proizvodnim uvjetima i često imaju značajne zdravstvene i sigurnosne rizike zbog lošije kvalitete.

Pouzdanost.

STILL originalni dijelovi certificirani i podvrgnuti intenzivnoj kontroli kvalitete. Oni jamče najvišu razinu pouzdanosti i kvalitetu ‘Made in Germany’. Uz dugi vijek trajanja i zajamčenu minimalnu raspoloživost od 12 godina, osiguravaju kontinuirani rad vaše flote, pomažu zadržati vrijednost vaših viličara i sprječavaju skupe zastoje. Činjenica da se ove imitacije čine toliko jeftinima je zbog nedostatka kontrole kvalitete i upotrebe lošijih materijala. Ne možemo znati koji će biti naknadni troškovi nastali kao rezultat kupnje ovih imitacija.

Brzina.

Samo STILL originalni dijelovi mogu jamčiti brze popravke s OEM kvalitetom. U najkraćem mogućem roku možemo isporučiti preko 51.000 rezervnih dijelova. Zahvaljujući ekspresnoj dostavi naši se rezervni dijelovi dostavljaju izravno u servis i dostupni su u svega nekoliko radnih dana od narudžbe. Iste odmah stavljamo u servisna vozila naših tehničara i isporučujemo u najkraćem mogućem roku.

Za neometane radne procese

Bitno je da kotači, roleri i gume mogu savršeno funkcionirati čak i u teškim uvjetima - bilo zbog neravnih površina, težine viličara i tereta, bilo zbog sile kočenja ili ubrzanja. STILL nudi širok raspon ovih komponenata, koje se neprestano mjere prema tim strogim kriterijima - održavajući vas sigurno na putu. 

Manje trošenje pokretnih dijelova

Bolja nosivost

Visoka razina stabilnost i izvrsne vozne osobine

Produljuje vijek trajanja vašeg STILL viličara

Optimalna udobnost vožnje

kotacirolerigume

Vrhunska tehnologija filtera, duži vijek trajanja

STILL originalni filteri zadovoljavaju najviše standarde funkcionalne pouzdanosti, performansi, trajnosti i isplativosti. Naše filtarske sustave proizvode proizvođači marki u skladu s visokim STILL standardima kvalitete i podvrgavaju se rigoroznim ispitivanjima kvalitete. To nije slučaj samo za naše filtere hidrauličkog ulja već i za filtere za gorivo, zrak i ulje za motore sa unutarnjim izgaranjem. Čestice nečistoće u gorivu mogu povećati stupanj istrošenosti motora s unutarnjim izgaranjem. Naši STILL originalni filteri za gorivo uklanjaju čestice nečistoće iz goriva i stoga pomažu produžiti vijek trajanja naših strojeva.

filteri

Ergonomske radne stanice za bolje performanse

Ako želite da vaši zaposlenici ostanu fokusirani, motivirani i zdravi dok su na poslu, neophodna je ergonomski dizajnirana radna stanica. To se također odnosi na sjedala vozača, koja također moraju udovoljavati visokim zahtjevima kvalitete kako bi operaterima omogućili učinkovit rad.

Izvrsna ergonomija za sprečavanje umora

Prevencija nesreća

Visoka kvaliteta i vijek trajanja

Fleksibilna oprema i opcije konfiguracije

sjedala

Elektronika visokih performansi izravno iz STILL-a

Elektronički sustav viličara ono je što određuje koliko je inteligentan. Elektronika je ključna za inteligentnu interakciju između svih komponenata, kao i cijele flote. Elektronika visokih performansi u viličarima STILL stoga ima značajan utjecaj na njihove performanse upravljanja, potrošnju energije, kontrolu, vijek trajanja i raspoloživost.

Maksimalna sigurnost i vrhunske performanse

Savršeno prilagođeno za uporabu u STILL viličarima

Zajamčena maksimalna raspoloživost

ekomponente

Jednostavno održavanje za visoku dostupnost strojeva

Originalni servisni setovi STILL prilagođeni su setovi dizajnirani da omoguće korisniku samostalno obavljanje servisiranja i održavanja na STILL viličarima. Svaki se paket savršeno podudara sa svakom linijom proizvoda STILL i sadrži sve komponente potrebne za sveobuhvatno, neovisno servisiranje opreme. Naravno, STILL servisni setovi sastoje se isključivo od STILL originalnih proizvoda, uključujući umetke za filtere, brtvila i kočionu tekućinu. Sve u kompletu osmišljeno je tako da savršeno odgovara i dolazi spremno za upotrebu.

Kompletni prilagođeni paketi

Niža ukupna cijena

Izbjegavate skupe posljedične štete

Jednostavno korištenje

servisnisetovi

Rezervni dijelovi za vozila


Otkrijte užitak novog vozila upotrebom originalnih dijelova. Na cesti će vaše performanse biti dobre kao i prvog dana. Nema sumnje: Originalni dijelovi najbolje su moguće rješenje za vaše vozilo! Neovisono marki vašeg vozila nudimo cjelokupan asortiman rezervnih dijelova. Obratite te nam se s povjerenje.

ORIGINALNI DIJELOVI U TREN OKA:

  • Kvaliteta i pouzdanost koje potvrđuje IVECO
  • 1 godine jamstva
  • Isporuka u roku 24 sata
  • Proizvodi sa certifikatom

ZAŠTO JE DOBRO POSLOVATI S NAMA ?

USLUGA S OSMIJEHOM NA LICU

Brigu oko viličara i transportnih vozila te njihovo redovito održavanje i servis prepustite nama