Najam

Viličara


Shodno potrebama naših kupaca, nudimo najam viličara svih vrsta i marki.

Naš rad nije ograničen na odobravanje postupaka najma i generiranje prodaje, jer je za nas svjestan i pouzdan savjet razlika između puke transakcije i istinski zadovoljnog kupca. Stoga ćemo zajedno sa vama izabrati vrstu i model viličara, a nakon toga odlučiti i o dužini najma. Prema vašim željama i zahtjevima ponuditi ćemo vam viličar koji zadovoljava sve vaše potrebe.

Kratkoročni najam

dnevni, tjedni ili mjesečni

Dugoročni najam

razdoblje dulje od 24 mjeseca

Full service najam

dugoročni najam sa održavanjem

KRATKOROČNI NAJAM VILIČARA

Jedan od fenomena s kojim se logističke tvrtke često moraju nositi su specifične aktivnosti, bilo planirane ili ne.

Nije isplativo nabavljati strojeve za pokrivanje povećanja količine zahtjeva. Također, nije učinkovito pokušati preopteretiti uobičajenu flotu, jer ne želimo suočavanje sa nepotrebnim rizicima: od neispunjavanja ciljeva produktivnosti, do povećanja mogućnosti nanošenja osobne i materijalne štete i pogrešaka u izvršavanju zadataka.

U ovoj situaciji možemo preporučiti našu uslugu kratkoročnog najma viličara, jer će tijekom potrebnih dana, tjedana ili mjeseci vaša proizvodnja, roba i osoblje biti u najboljim rukama i s najkonkurentnijim cijenama.

DUGOROČNI NAJAM VILIČARA

Naša usluga dugoročnog najma viličara pruža se u razdoblju duljem od 24 mjeseca i omogućuje promišljeno, planirano i profitabilno rješenje, zahvaljujući svojim fiksnim i unaprijed utvrđenim naknadama koje smanjuju kapitalna ulaganja stabilnim tijekom vremena.

Uz to, ugovaranjem Full service najma ne samo da dobivate kvalitetne strojeve, već i njihove popravke i održavanje. Na taj se način učinkovitost, optimizacija i ušteda spajaju u intralogističko rješenje potkrijepljeno kvalitetom STILL-a i zadovoljstvom 97% naših kupaca.

FULL SERVICE NAJAM VILIČARA

Naša posebna ponuda najma osigurava vam potpunu kontrolu troškova održavanja viličara.

To je proizvod koji uz viličare uključuje i kompletno održavanje sa mogućnošću uključivanja baterija, punjača i guma.

Zašto full service? Kompletan rizik održavanja preuzima najmodavac sa definiranim vremenom odaziva i vremenom popravka kvara, a vaši zaposlenici se mogu maksimalno fokusirati na glavnu djelatnost jer nema potrebe za prikupljanjem ponuda ili rješavanjem interventnih situacija.

Osiguravamo vam i zamjenski viličar u slučaju većih kvarova. Uz fiksni trošak odražavanja viličara tijekom najma precizno isplanirajte novčani tok i troškove logistike.

Ako su naši kupci zadovoljni svojim STILL intralogističkim rješenjem, i mi smo.

Stoga, ako vam trebaju dodatne informacije o ovom ili bilo kojem drugom proizvodu ili usluzi, možete se obratiti našem timu stručnjaka (ili ispuniti upitnik za najam viličara), provjeriti sigurnost našeg povjerenja i sigurnosti u naša rješenja i, naravno, početi uživati ​​u njima.

ZAŠTO JE DOBRO POSLOVATI S NAMA ?

USLUGA S OSMIJEHOM NA LICU

Brigu oko viličara i transportnih vozila te njihovo redovito održavanje i servis prepustite nama