Movexx


Izvucite maksimum iz svojih logističkih procesa!

Već više od petnaest godina specijaliziramo se za dizajn i proizvodnju ergonomske opreme za transport tereta na kotačima kako bismo povećali vašu produktivnost, zaštitili zdravlje vaših zaposlenika i poboljšali učinkovitost vaših radnih procesa. Kao inovatori u logistici, ističemo se kontinuiranim inoviranjem i pružanjem prilagođene usluge. Na kraju krajeva, svaki logistički proces je drugačiji.


O MOVEXX-u

Movexx vam olakšava posao!

U svijetu koji se neprestano mijenja, u kojem logističke aplikacije imaju istaknutu ulogu u svakoj organizaciji, nudimo pametna i održiva rješenja za sve vaše horizontalne pokrete. Movexx je vodeći na tržištu jednostavnog horizontalnog prijevoza tereta na kotačima težine do šest tona. To postižemo korištenjem naših održivih, učinkovitih i ergonomskih pametnih električnih strojeva.

Osiguravamo da ljudi i logistika mogu optimalno surađivati kako bismo povećali vitalnost zaposlenika i istovremeno poboljšali učinkovitost logističkih procesa.

Inovatori u logistici!

S više od petnaest godina iskustva, ističemo se kontinuiranim inoviranjem i pružanjem prilagođene usluge. Svaki zadatak je jedinstven, a isto tako i svako rješenje. Razumijemo izazove s kojima se naši klijenti suočavaju. Primjenjujemo svoje znanje o logističkim procesima kako bismo kontinuirano dolazili s kreativnim i izvedivim rješenjima. Bilo da nudimo standardna rješenja ili pružamo prilagođenu uslugu.

Ostajemo vjerni sebi i slijedimo vlastiti put. Ponosni smo na ono što jesmo, što radimo i odakle dolazimo.