O nama


Autokuća Gašparić već je više od 30 godina posvećena djelatnosti transporta i logistike. Kupcima nudimo prodaju, najam i servis viličara, teretnih i osobnih vozila, rezervne dijelove, skladišnu opremu, različite vrste baterija, kao i usluge obnove viličara te regeneracije baterija.

Briga za okoliš oduvijek je u našem fokusu, stoga kupcima otkrivamo prednosti električnih strojeva koji ne ispuštaju štetne plinove. Naš je moto: Mislimo zeleno!

Naš cilj


Pružiti klijentima brza, pouzdana i trajna rješenja u prijevozu i manipulaciji tereta, počevši od pravog odabira viličara ili vozila, uz osigurane rezervne dijelove i njihovu brzu isporuku, do pružanja profesionalne i efikasne usluge održavanja. Konstantno učenje i usavršavanje te praćenje tehnologije i trendova u industriji ono je čime se vodimo u ostvarenju toga cilja.

I sve to s osmijehom na licu.

POUZDANA I BRZA USLUGA

AUTOKUĆA GAŠPARIĆ

U sjedištu tvrtke u Čakovcu te u poslovnicama u Velikoj Gorici i Šibeniku zaposleno je 49 djelatnika. Uz mrežu neovisnih STILL zastupnika sa sjedištima u Rijeci i Osijeku, pokrivamo cijelu Hrvatsku.

Trudimo se postići maksimalnu profesionalnost u svim područjima na koja se robne marke koje zastupamo odnose. Veliku pažnju posvećujemo usavršavanju u obavljanju svih radnji, od prodaje, održavanja, pružanja savjeta i usluga do približavanja značajki proizvođača kupcima. Takvim pristupom i načinom rada opravdavamo povjerenje proizvođača koje zastupamo, kao i povjerenje kupaca i poslovnih partnera.

EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK I DISTRIBUTER VILIČARA

STILL

STILL je jedan od vodećih ponuđača viličara, vozila i tegljača, kao i najmodernijeg sustava intralogistike. S više od 9.000 zaposlenika, 4 proizvodna mjesta, 14 podružnica u Njemačkoj te 20 u inozemstvu, kao i distribucijskom mrežom diljem svijeta, STILL je vrlo uspješan na međunarodnoj sceni. Uz vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i inovativnu tehniku, STILL ispunjava zahtjeve malih, srednjih i velikih poduzeća. STILL oduševljava svoje kupce razvojem visokovrijednih uređaja na električni, dizelski i plinski pogon, i to već više od 50 godina.