ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

OPĆE INFORMACIJE

O nama

Autokuća Gašparić osnovana je 1990. godine i u stopostotnom je privatnom vlasništvu. Tvrtka se u početku bavila prodajom rezervnih dijelova za osobna vozila i imala je četvero djelatnika. Nakon godinu-dvije rada prepoznat je potencijal u prodaji rezervnih dijelova za gospodarski program, pri čemu je i u samoj strukturi zaposlenih bilo najviše iskustva.

Iskustva stečena tijekom dugog niza godina pridonijela su snažnoj ekspanziji u 2000. godini kada se Autokuća Gašparić počinje baviti intralogistikom i postaje ovlašteni trgovac i serviser proizvođača viličara Jungheinrich AG. U tom trenutku tvrtka započinje sa svojim doprinosom u razvoju interne logistike u RH koji, iz današnjeg gledišta, možemo reći nije ostao neprimijećen.

Otprilike u istom razdoblju tvrtka se počinje baviti i prodajom teretnih vozila Iveco putem jednog od ovlaštenih zastupnika u RH te postaje ovlašteni serviser i trgovac za Iveco teretna vozila.

Iveco nudi proizvode koji zadovoljavaju potrebe profesionalnog prijevoza. Njegova paleta proizvoda je sveobuhvatna, a u potpunosti je obnovljena od 2007. godine.

Kao zvijezda u svijetu globalnog prijevoza, Iveco je međunarodni predvodnik razvoja, proizvodnje, marketinga i održavanja ogromne palete lakih, srednje teških i teških teretnih vozila.

Ponuda proizvoda je upotpunjena paletom financijskih i postprodajnih usluga i aktivnostima oko rabljenih vozila.
Sukladno tome, uslijedilo je proširenje tvrtke na novu lokaciju u Čakovcu, u prostore većeg kapaciteta, a dolazi i do zapošljavanja novih djelatnika.

U to vrijeme tvrtka je imala 18 djelatnika koji su se stalno usavršavali za rad na svojim radnim mjestima. Raspolaže se s više od 1500 m2 prostora koji obuhvaća prodajni dio, skladište rezervnih dijelova te servis vozila i viličara. Ekspanzija i rast i dalje ne prestaju.

2011. godine postajemo EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK I DISTRIBUTER STILL VILIČARA za Hrvatsku.

STILL je već odavno jedan od vodećih ponuđača viličara, vozila i tegljača, kao i najmodernijeg sustava intralogistike. Sa više od 7000 zaposlenika, 4 proizvodna mjesta, 14 filijala u Njemačkoj, 20 društava kćeri u inozemstvu, kao i distribucijskom mrežom diljem svijeta, STILL je vrlo uspješan na međunarodnoj sceni. Uz vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i inovativnu tehniku, STILL danas, a i u budućnosti, ispunjava zahtjeve malih, srednjih i velikih poduzeća. STILL oduševljava svoje kupce razvojem visokovrijednih uređaja na elektro-, diesel- i plinski pogon, i to već više od 50 godina.

Danas zapošljavamo 27 djelatnika. Djelujemo na dvije lokacije, već spomenute u Čakovcu i novo otvorenom centru u Velikoj Gorici. Centar se prostire na 2000 m2 i cilj nam je iz njega opsluživati šire Zagrebačko područje i vršiti distribuciju dobara ka ostalim dijelovima države. To nam daje novu snagu i kapacitete za pružanje bolje i brže usluge. Pored toga u RH imamo mrežu neovisnih STILL zastupnika sa sjedištem u Rijeci, Splitu, Gunji.

Trudimo se postići maksimalnu profesionalnost u svim područjima na koja se robne marke koje zastupamo odnose, usavršavanje u obavljanju svih radnji, od prodaje do održavanja, pružanje najboljih savjeta, usluge te približavanje značajka proizvođača kupcima – ono je čemu ćemo težiti.

Takav pristup i način rada potrebni su kako bismo opravdali povjerenje proizvođača koje zastupamo, kao i povjerenje kupaca, tj. poslovnih partnera.

Želite li se uvjeriti u kvalitetu navedenog, okrenite naše brojeve telefona ili nas jednostavno posjetite. Dočekat će vas ljubazno osoblje spremno popuniti kariku u lancu – jer znamo da ste VI jedan od važnijih faktora u našem poslovanju!

Opće informacije

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Organizacijska shema

 

Organizacijsku shemu u PDF formatu možete skinuti klikom na link ovdje.

NA VRH