Protueksplozivna zaštita

Protueksplozivna zaštita

Sigurnost na prvom mjestu

Uređaji za protueksplozijsku zaštitu marke STILL

Kemijska industrija, deponiji, poljoprivreda ili prehrambena industrija – to su primjeri samo nekoliko djelatnosti u kojima postoje radna okruženja sa zapaljivim plinovima, parama, maglom ili prašinom. Uređaji za protueksplozijsku zaštitu marke STILL ujedinjuju pouzdanu učinkovitost i maksimalnu sigurnost u potencijalno eksplozivnim atmosferama. STILL-ovi viličari i tehnički uređaji u skladištima preinačuju se za protueksplozijsku primjenu tako da su onemogućeni iskrenje i vruće površine. Umjesto da Vam serviramo rješenja iz masovne proizvodnje, opremamo vozila protueksplozijskom zaštitom točno prema Vašim individualnim zahtjevima jer nije svako mjesto primjene u jednakoj mjeri izloženo opasnosti od eksplozije.

Tijekom naknadne ugradnje se, primjerice, električne komponente sigurno kapsuliraju, vilice se od mehaničkog iskrenja zaštite premazom od mjeda, a elementi s elektrostatskim nabojem se zamjenjuju. Naše naknadne ugradnje su vrlo učinkovite i ne utječu na kvalitetu rada. Svi uređaji za protueksplozijsku zaštitu marke STILL nude Vam vidljivost, ergonomiju, jednostavno korištenje i radnu učinkovitosti na najvišoj razini, po čemu je STILL poznat.

RX 60 / RX 20 sa protueksplozivnom zaštitom

Integrirana zaštita od eksplozije jamči očekivani “Dodir i osjećaj” viličara STILL. Nijedno od podešavanja ne ograničava vozačev pregled ili upravljanje vozilom.

FMX sa protueksplozivnom zaštitom

Optimalno rukovanje u kombinaciji s najvišim razinama sigurnosti: STILL-ov FMX saprotueksplozinom zaštitom.

Integrirana zaštita od eksplozije jamči očekivani “Dodir i osjećaj” viličara STILL.

STILL usluga protueksplozivne zaštite

Optimalno rukovanje u kombinaciji s najvišim razinama sigurnosti: STILL-ov FMX saprotueksplozinom zaštitom.

Integrirana zaštita od eksplozije jamči očekivani “Dodir i osjećaj” viličara STILL.

ATEX - certifikat i testiranje tipa

Potvrđeno obećanje o kvaliteti: sve komponente za zaštitu od eksplozije certificirane su od neovisnih, renomiranih EU institucija za ispitivanje, kao i cijeli viličar.