Ulja i maziva

SHELL BRAND BROJ 1 U SVIJETU MAZIVA


Shell Helix Ultra motorna ulja formulirana su koristeći jedinstvenu Shell PurePlus tehnologiju koja pruža značajan broj tehničkih prednosti za korisnike.

Shell PurePlus tehnologija, u usporedbi s postojećim grupama baznih ulja II i III, pruža poboljšanu viskoznost i smanjeno trenje. Jedinstvenim karakteristikama Shell PurePlus tehnologije razvijena su najbolja maziva za najnovije motore putničkih vozila te je postignuta čistoća motora koja nije bila moguća s postojećim grupama baznog ulja čime je Shell Helix Ultra postalo najnaprednije motorno ulje ikad.

Globalni doseg

Tehnologija i inovacije

Patnerski odnos

REVOLUCIONARNA SHELL PLUSPURE TEHNOLOGIJA

INOVATIVNOŠĆU DO TEHNOLOŠKOG VRHA

Konkurentnost, inovativnost i vodstvo su tri riječi koje opisuju Shell, diljem svijeta poznatu energetsku kompaniju. Shellov cilj je biti najkonkurentnija i najinovativnija energetska kompanija na svijetu, a upravo se taj cilj najbolje ogleda u najnovijoj Shell PurePlus tehnologiji.

Shell PurePlus tehnologija je proces koji koristi modificiranu Fisher-Tropich sintezu kako bi se od prirodnog plina dobili ugljikovodici. Tim procesom se dobiva kristalno čisto bazno ulje bez ikakvih onečišćenja koja se mogu pronaći u sirovoj nafti. Motorno ulje na osnovi baznog ulje dobivenim Shell PurePlus tehnologijom i jedinstvenom Shell Active Clensing tehnologijom osigurava suvremenim motorima superiornu čistoću i zaštitu koja nadilazi industrijske sandarde.

ZAŠTO JE DOBRO POSLOVATI S NAMA ?

USLUGA S OSMIJEHOM NA LICU

Brigu oko viličara i transportnih vozila te njihovo redovito održavanje i servis prepustite nama

NAZOVITE NAS

+385 40 384 140