ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

ULJA I MAZIVA

SHELL - Brand broj 1 u svijetu maziva

  • globalni doseg
  • tehnologija i inovacije
  • patnerski odnos

Revolucionarna SHELL PlusPure tehnologija

Shell Helix Ultra motorna ulja formulirana su koristeći jedinstvenu Shell PurePlus tehnologiju koja pruža značajan broj tehničkih prednosti za korisnike.
Shell PurePlus tehnologija, u usporedbi s postojećim grupama baznih ulja II i III, pruža poboljšanu viskoznost i smanjeno trenje. Jedinstvenim karakteristikama Shell PurePlus tehnologije razvijena su najbolja maziva za najnovije motore putničkih vozila te je postignuta čistoća motora koja nije bila moguća s postojećim grupama baznog ulja čime je Shell Helix Ultra postalo najnaprednije motorno ulje ikad.

Inovativnošću do tehnološkog vrha

Konkurentnost, inovativnost i vodstvo su tri riječi koje opisuju Shell, diljem svijeta poznatu energetsku kompaniju. Shellov cilj je biti najkonkurentnija i najinovativnija energetska kompanija na svijetu, a upravo se taj cilj najbolje ogleda u najnovijoj Shell PurePlus tehnologiji.

Shell PurePlus tehnologija je proces koji koristi modificiranu Fisher-Tropich sintezu kako bi se od prirodnog plina dobili ugljikovodici. Tim procesom se dobiva kristalno čisto bazno ulje bez ikakvih onečišćenja koja se mogu pronaći u sirovoj nafti. Motorno ulje na osnovi baznog ulje dobivenim Shell PurePlus tehnologijom i jedinstvenom Shell Active Clensing tehnologijom osigurava suvremenim motorima superiornu čistoću i zaštitu koja nadilazi industrijske sandarde.

Za sve ostale informacije i upite, slobodno se obratite našem ljubaznom osoblju koje Vam uvijek stoji na raspolaganju.

Spremni smo odgovoriti na sve Vaše zahtjeve na obostrano zadovoljstvo.

NA VRH