ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

ŠTO DONOSI NAJAM VILIČARA?

Nabava viličara ekonomska je obveza koju danas ne mogu preuzeti sve tvrtke. Shodno potrebama naših kupaca, nudimo najam viličara svih vrsta i marki.

Uz različite mogućnosti, savjetovat ćemo vas na personalizirani način kako bi vam pomogli odabrati idealan viličar, te udovoljili vašim zahtjevima.

Jednostavno, fleksibilno i predano

Ako prvi put razmišljate o najmu viličara, vjerojatno ćete brzo shvatiti da je nabavka vrlo složen proces. To je specifična mehanizacija i stoga se njezini uvjeti isporuke mogu uvelike razlikovati od primjerice uredskog materijala koji smo naručili putem interneta. Može se dogoditi da je to u drugim tvrtkama za internu logistiku složen proces, no kod nas je sve jednostavno, te vam našim savjetima olakšavamo donošenje odluka i pratimo klijenta u njima.

Ovisno o potrebama u vašem poslovanju, potrebno je izabrati vrstu i model viličara, a nakon toga odlučiti i o dužini najma.

Ne nudimo samo kratkoročni najam viličara, omogućujemo i dugoročni najam ako stroj želite koristiti dulje, a tu je i Full service najam uz koji ne dobivate samo viličar u najam već uz njega i kompletnu uslugu održavanja istog.

Svjestan i pouzdan savjet

Naš rad nije ograničen na odobravanje postupaka najma i generiranje prodaje, jer je za nas svjestan i pouzdan savjet razlika između puke transakcije i istinski zadovoljnog kupca.

Primjerice, znamo da se oni koji pokušaju unajmiti viličar iz serije STILL RX 20 ili RX 60 zaljube u njihove visoke performanse i ergonomiju, ali ako klijent ima posebne potrebe, nećemo "igrati na sigurno". Mi ćemo se potruditi pronaći model koji vama najbolje odgovara.

U Autokući Gašparić razumijemo da je naša usluga najma viličara ekonomsko olakšanje za mnoge tvrtke, istodobno čineći kvalitativni skok u njihovim uslugama. Stoga, ako postoji nešto što je u našoj moći da poboljšamo to iskustvo za naše klijente, ne možemo ne učiniti svoj dio.

Za sve upite vezane za najam viličara, obratite nam se sa povjerenjem.

NA VRH