ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

PREHRAMBENA INDUSTRIJA - KOJI RADNI STROJ VAM JE POTREBAN?

Prehrambena industrija zahtijeva spretan logistički sustav, sposoban prilagoditi se brzim zahtjevima sektora koji variraju u skladu sa sezonskim ili godišnjim dobima. Na primjer, za Božić ili s rotacijom voća ili povrća na policama u trgovinama.

U skladištu osoblje mora izvršavati zadatke odabira proizvoda koje trgovina zahtijeva, uz potrebnu spretnost kako bi uvijek stigli svježi na odredište. Idealan radni stroj mora osiguravati precizno kretanje, udobnost i sigurnost. Ako tražite opremu za rukovanje koja će vam pomoći u sektoru distribucije hrane, ovo je izbor koji će vam omogućiti da se suočite s novim izazovima u industriji.

OPX - KOMISIONER

Zadaci prikupljanja određene robe zahtjevni su, podrazumijevaju da se operater neprestano kreće, dohvaćajući predmete na policama na različitim visinama, postavljajući ih na paletu i hoda skladištem, noseći proizvode. Međutim, postoje alati za komisioniranje, poput STILL OPX-a, dizajnirani da smanje nepotrebnu potrošnju energije tijekom izvršavanja ovih zadataka.

Podizna vozačka platforma element je koji olakšava kretanje na velike daljine, a također omogućuje pristup visini nadohvat ruke, 2,80 m.

Komisioner mora biti moćan ako želi jamčiti izvedbu. OPX ima nosivost do 2,5 tone i integrira pouzdan 3kW motor s malim održavanjem koji mu omogućuje da se istakne snažnim ubrzanjem i brzinom do 14km/h.

S tehnologijom automatizacije iGo Neo, OPX stječe nove mogućnosti reagiranja u okruženju, jer je izvanredno vješt u automatskom postavljanju u najudobniji položaj za operatera, dok priprema narudžbe na razini tla ili sa prvih polica.

FM-X - BOČNI REGALNI VILIČAR

Kako bi se prostor maksimalno iskoristio, prehrambeni proizvodi obično se skladište u skladištima s visokim policama. Stoga je potrebno raditi sa strojevima koji omogućuju pristup tim prostorima. Bočni regalni viličari olakšavaju rad ne samo na visini već i između uskih prolaza.

Zahvaljujući svojoj stabilnosti i kapacitetima, viličari STILL FM-X osiguravaju precizan i točan pristup robi, čak i nekoliko metara udaljenoj od tla. Ovaj se model izdvaja po snazi pri podizanju, jer je sposoban podići 1000 kg na visini od 13 metara, uvijek na stabilan i siguran način.

CITI ONE - ELEKTRIČNI PALETAR DIZAJNIRAN ZA ISPORUKE

Nepravilan asfalt, kolnici, rubnici... Gradovi postaju pravi izazov za premještanje tereta na odredište ako ne upotrijebimo ispravan paletar. Ako odradite posljednji kilometar u prehrambenoj industriji, dopremu u trgovine, znati ćete točno na što mislimo. Svjestan ovog izazova, STILL je dizajnirao električni paletar koji omogućuje dinamično i precizno kretanje unutar gradskih središta.

Svojom malom težinom (samo 95kg), robusnim kotačima od čvrste gume, izuzetno tihim pogonom i kapacitetom do 500kg, STILL CITI ONE uspješno prolazi bilo koju rutu u gradu. Čak i ako mu se na putu nađu nepredviđene stepenice, rampe ili neravnine, njemu je teren prijateljska ruta na putu do mjesta isporuke.

 

Tražite li paletar za sektor prehrambene industrije? Mi imamo modele koji vam trebaju i rješenja koja vaše poslovanje traži za suočavanje sa sezonskom potražnjom. Na primjer, kratkoročni najam, koji će vam pomoći da uspješno prevladate određene radne zadatke. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći!

NA VRH