ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

Kada najam viličara ima smisla?

Iznajmljivanje viličara može biti vrlo atraktivno rješenje za jačanje vaše flote, ali suočeni s odlukom koja može kritično utjecati na intralogistiku vaše tvrtke, normalno je da se pojave sumnje. Mi vjerujemo da je jedno od prioritetnih pitanja u ovom procesu donošenja odluke, u kojim je situacijama prikladno iznajmiti viličar.

Da bismo vam objasnili kada je optimalno odlučiti se za uslugu najma viličara STILL, željeli bi vam predstaviti dvije glavne opcije koje postoje za ovo rješenje. S jedne strane, možete uzeti kratkoročni najam čija usluga može trajati od 1 dana do 24 mjeseca, a s druge strane, dugoročni najam, na razdoblja dulja od 24 mjeseca.

Kratkoročni najam viličara kao rješenje specifičnih izazova

Jedan od fenomena s kojim se logističke tvrtke često moraju nositi su specifične aktivnosti, bilo planirane ili ne. S obzirom na ovu situaciju, nije vrlo isplativo nabavljati strojeve za pokrivanje povećanja količine zahtjeva. Uz to, također nije učinkovito pokušati preopteretiti uobičajenu flotu, jer bi bilo nekoliko nepotrebnih rizika: od neispunjavanja ciljeva produktivnosti, do povećanja mogućnosti nanošenja osobne i materijalne štete i pogrešaka u izvršavanju zadataka.

U ovoj situaciji možemo preporučiti našu uslugu kratkoročnog najma viličara, jer će tijekom potrebnih dana, tjedana ili mjeseci vaša proizvodnja, roba i osoblje biti u najboljim rukama i s najkonkurentnijim cijenama. Zajedno s našim savjetima visokokvalificiranih stručnjaka, pronalazak vašeg idealnog viličara bit će jednostavan i prilagođen postupak. Ako se odlučite za kratkoročni najam viličara, mi brinemo da se on odmah isporuči u vaš objekt.

Uzimajući u obzir veliku raznolikost i dostupnost naših viličara, također je moguće koristiti kratkoročnu uslugu kako biste pronašli onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama u slučaju da morate rukovati materijalima s posebnim karakteristikama, jer imamo strojeve za gotovo sve vrste aplikacija.

Dugoročni najam viličara

Naša usluga dugoročnog najma viličara pruža se u razdoblju duljem od 24 mjeseca i omogućuje promišljeno, planirano i profitabilno rješenje, zahvaljujući svojim fiksnim i unaprijed utvrđenim naknadama koje smanjuju kapitalna ulaganja stabilnim tijekom vremena. Uz to, ugovaranjem full-service najma ne samo da dobivate kvalitetne strojeve, već i njihove popravke i održavanje. Na taj se način učinkovitost, optimizacija i ušteda spajaju u intralogističko rješenje potkrijepljeno kvalitetom STILL-a i zadovoljstvom 97% naših kupaca.

Ako su naši kupci zadovoljni svojim STILL intralogističkim rješenjem, i mi smo. Stoga, ako vam trebaju dodatne informacije o ovom ili bilo kojem drugom STILL resursu, možete se obratiti našem timu stručnjaka, provjeriti sigurnost našeg povjerenja i sigurnosti u naša rješenja i, naravno, početi uživati ​​u njima.

NA VRH