ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

SERVIS VILIČARA

SERVIS VILIČARA MARKE STILL I DRUGIH MARKI

Održavanje i popravci svih marki viličara (Still ovlašteni/generalni uvoznik) u što je uključeno:

  • servisi/održavanje,
  • full service održavanje,
  • popravci (mehanika,hidraulika,elektrika,elektronika),
  • dijagnostika najmodernijom dijagnostičkom opremom,
  • dežurstvo 0-24h,
  • nekoliko servisnih vozila (pokretna radiona) opremljena osnovnim i specijalnim alatom te rezervnim dijelovima.

Kako bismo Vam pružili kompletnu uslugu i nakon prodaje viličara, u našem servisu brinemo da dobijete svu potrebnu pažnju uz najmoderniju servisnu i dijagnostičku opremu, te sve potrebne rezervne dijelove.

Nudimo održavanja vozila u moderno opremljenom servisu, intervencije na terenu od 0-24 h. Na raspolaganju Vam je naše stručno i ljubazno osoblje koje se stalno usavršava u obavljanju svih radnji, od prodaje do održavanja, te pružanju najboljih savjeta i usluga.

Interventno održavanje i popravci na terenu te remonti tj.veći i složeniji zahvati u radioni, mreža servisera diljem Hrvatske omogućuje nam da naši serviseri izlaze na teren u najkraćem vremenskom roku kako bi Vaš viličar osposobili za rad.

Za prijevoz vozila i viličara, bilo da je riječ o potrebama servisa ili o prijevozu iz usluge, na raspolaganju su Vam 0-24h naša vučna služba i dežurni djelatnik. Ukoliko imate potrebe za hitnom intervencijom obratite se na naš dežurni telefon 098 297 296.

Kod nas ćete pronaći najbolja rješenja za Vaše potrebe, a jamčimo Vam i da ćete postići najbolji omjer cijene i kvalitete.

NA VRH