ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

SERVIS VILIČARA, VOZILA I BATERIJA

SERVIS VILIČARA, VOZILA I BATERIJA

Kako bismo Vam pružili kompletnu uslugu i nakon prodaje vozila ili viličara, u našem servisu brinemo da dobijete svu potrebnu pažnju uz najmoderniju servisnu i dijagnostičku opremu, te sve potrebne rezervne dijelove. Nudimo održavanja vozila u moderno opremljenom servisu, intervencije na terenu od 0-24 h. Na raspolaganju Vam je naše stručno i ljubazno osoblje koje se stalno usavršava u obavljanju svih radnji, od prodaje do održavanja, te pružanju najboljih savjeta i usluga.

Spremni smo odgovoriti na sve Vaše zahtjeve na obostrano zadovoljstvo.

Vozila servisiramo u jamstvenom roku i van njega, vršimo sve potrebne popravke i dijagnostike.

STILL viličare servisiramo i održavamo u našem servisu ili u Vašim poslovnim prostorima. Mreža servisera diljem Hrvatske omogućuje nam da naši serviseri izlaze na teren u najkraćem vremenskom roku kako bi Vaš viličar osposobili za rad.

 

Također nudimo usluge servisiranja, popravka, održavanja i dijagnostike za sva ostala osobna i teretna vozila, te za sve marke i vrste viličara.

Za prijevoz vozila i viličara, bilo da je riječ o potrebama servisa ili o prijevozu iz usluge, na raspolaganju su Vam 0-24h naša vučna služba i dežurni djelatnik. Ukoliko imate potrebe za hitnom intervencijom obratite se na naš dežurni telefon 098 297 296.

Kod nas ćete pronaći najbolja rješenja za Vaše potrebe, a jamčimo Vam i da ćete postići najbolji omjer cijene i kvalitete.

NA VRH