ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

REZERVNI DIJELOVI ZA VILIČARE

ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI

Nudimo originalne rezervne dijelovi za viličare STILL po vrlo povoljnim cijenama.

Opsežno osiguranje kvalitete jamči da svi STILL viličari isporučeni kupcima zadovoljavaju najstrože zahtjeve čega se pridržavamo i sa našim originalnim dijelovima. Princip je da ništa nije bolje i pouzdanije od originala. Naši rezervni dijelovi jamče Vam najvišu razinu sigurnosti, najbolju funkcionalnost, nenadmašnu dostupnost i apsolutno savršeno pristaju viličaru.

Originali jamče kvalitetu

Samo originalni dijelovi daju vam sigurnost da su proizvedeni koristeći samo visokokvalitetne materijale i pod strogim kontrolama. To se odnosi na STILL originalne dijelove i originalne rezervne dijelove za vozila drugih proizvođača. Originalni rezervni dijelovi jamče vrhunsku kvalitetu i učinkovitost u Vašim internim procesima. To je dobro ulaganje - jer prije ili kasnije jeftino može postati skuplje.

 

Brza dostupnost je faktor uspjeha

Ne riskirajte i odaberite STILL originalne dijelove od samog početka. Naši „originali“ pružiti će Vam mnoge prednosti, sve u jednom: vrhunska kvaliteta, točnost formi, dugi vijek trajanja i minimalnu dostupnost 12 godina. Gotovo svaki rezervni dio je dostupan na zahtjev i obično će biti isporučen serviserima u roku od 24 sata.

 

USPOREDBA ZAMJENSKIH I ORIGINALNIH DIJELOVA

NA VRH