ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

PUNJAČI ZA BATERIJE

PUNJAČI HAWKER

VRHUNSKE KARAKTERISTIKE I POUZDANOST

 

Modulima "uključi i radi" upravlja algoritam punjača. Moduli se automatski uključuju i isključuju kako bi postigli optimalni učinak punjenja, tako da se cijelo vrijeme održava visoka učinkovitost. Ovaj pristup modularnom dizajnu čini novi temelj pouzdanosti hardvera. Prošli su dani kada je maleni kvar komponente mogao punjač učiniti neupotrebivim za rad; ako se na pojedinom modulu pojavi maleni kvar, punjač premošćuje modul i nastavlja raditi smanjenom snagom, čime se ne zaustavlja postupak punjenja te to ne utječe na obavljanje Vašeg posla.

SMANJENJE VAŠE ENERGETSKE BILANCE

Punjači Havvker® Modular smanjit će troškove punjenja akumulatora, jer oni troše manje električne energije i zato će imati i pozitivan utjecaj na okoliš. Niski faktori punjenja i visoka učinkovitost (rangirana do 94%) čine raspon mjerila smanjenja troškova. Pametna i integrirana kontrola faktora snage (PFC) kod jednosmjernih punjača, smanjuje potrošnju reaktivne energije i distorziju izmjenične struje dodajući nove koristi Vašem proračunu za struju i troškove energije.

OPTIMIZIRANO PUNJENJE

Osim predstavljanja nove serije modularnih punjača, optimizirali smo naše profile punjenja, a vremena punjenja se smanjuju za 1 do 2 sata (ovisno o vrsti
baterije). Poštujemo činjenicu da je vrijeme jedan od najvećih faktora koji stvaraju troškove u Vašem poslovanju i uvijek to držimo u fokusu. Novi raspon pametnih visokofrekventnih HF punjača osigurava automatsko prepoznavanje baterije, povećanu učinkovitost i kontrolu faktora snage, postižući najbolju prilagodbu punjenja zajedno sa svim postojećim koristima visokofrekventne tehnologije, koje stvaraju korist obzirom na Vaše troškove struje i energije.

FLEKSIBILAN DIZAJN I POJEDNOSTAVLJENO SERVISIRANJE

Koncept modularnog punjača je prilagođen na
širok raspon svojstava baterija i omogućuje Vam potencijalno smanjenje broja punjača u Vašoj opremi. S manje punjača oslobodit ćete vrijedan prostor i omogućiti veću prilagodljivost pri punjenju za neku od Vaše opreme za rukovanje materijalom. Osim toga ima još više: značajka samodijagnostike na našim modularnim punjačima označit će sve moguće kvarove, a priključenje novog modula je jednostavan postupak "uključi i radi". Univerzalni moduli -unutar raspona snage - uvijek su dostupni za brzu zamjenu i dostavu.

PUNJAČI STILL

NA VRH