ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

PUNJAČI ZA BATERIJE

PUNJAČI HOPPECKE

VISOKOFREKVENTNI PUNJAČI - TRAK | HF PREMIUM PUNJAČ

Trak |HF premium punjač pogodan je za sve primjene koje uključuju viličare, uređaje za tehnologiju skladištenja, transportne sustave bez vozača i električne automobile. Iskoristite maksimalnu dostupnost koju nudi trak | uplift energetske sustave, što je rezultat usklađivanja punjača s vrstama baterija. To se postiže pojedinačno integriranim stupnjevima izlazne snage, koji se mogu koristiti prema specifičnim potrebama. Korištenje visokofrekventne tehnologije u kombinaciji s modularnom konstrukcijom omogućuje kompaktne dizajne s uštedom prostora na zidnoj ili podnoj montaži po želji. Zahvaljujući svojoj modularnoj strukturi, naši se sustavi mogu individualno konfigurirati tako da odgovaraju vašim potrebama u pogledu performansi i dodatne opreme. Iskoristite prednosti koje nudi vizualizacija odgovarajuće stanice za punjenje i optimalna korisnička interakcija putem inovativnog zaslona osjetljivog na dodir u više boja.

TRAK | BASIC PUNJAČ

Iskoristite pogodnosti koje nudi mikroprocesorski regulirani Trak | basic punjač s automatskom kontrolom punjenja za olovno kiselinske vučne baterije s tekućim elektrolitom. Trak | basic punjač automatski se prilagođava dubini pražnjenja baterije i može se koristiti za punjenje različitih kapaciteta baterije zahvaljujući kriteriju inteligentnog odspajanja i fleksibilnom dodijeljivanju uređaja (7,5 - 14 sati punjenja). Kriterij za odvajanje punjenja neovisan je o starosti baterije i proizvođaču. Za razliku od standardnih karakteristika, karakteristike punjenja HOPPECKE razvijene su u skladu s preporukom WSA Njemačkog udruženja proizvođača električne i elektroničke opreme (ZVEI).

PUNJAČI STILL

Moderna i učinkovita tehnologija punjenja baterija.

WSA ecotron XM i ecotron XM-ST punjači upotrebljivi su za sve baterije PzS- i PzS-B s mokrim elektrolitom za rad u jednoj i više smjena. Vrijeme punjenja - 6 - 14 sati.

Prednosti tehnologije punjenja ecotron XM i XM-ST:
- Jednostavno upravljanje - potpuno automatsko punjenje
- Povećani životni vijek baterije manjim porastom temperature tijekom punjenja
- Optimizirani faktor punjenja za energetsku učinkovitost
- Niži troškovi održavanja baterije, posebno smanjenom potrošnjom vode

NA VRH