ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

IVECO NATURAL POWER

Vozila IVECO NATURAL POWER s pogonom na prirodna goriva maksimalno koriste sve ekološke prednosti prirodnog plina.

Prirodni plin je ekološki najprihvatljivije gorivo za motore s unutarnjim sagorijevanjem, koji može donijeti brojne ekološke pogodnosti:
• poboljšava kvalitetu lokalnog zraka, gotovo u potpunosti uklanjajući zagađivače (-70% NOx, -99% PM, -90% NMHC sukladno ograničenjima norme EURO 6),
• ublažava globalno zatopljenje značajno smanjujući emisije CO2 (otprilike -15% u odnosu na ekvivalentno dizelsko gorivo, sa do -95% s biometanom),
• a može i drastično smanjiti zvučno zagađenje u središtima gradova i tijekom noćnih isporuka.

Prava alternativa klasičnim gorivima mora biti jednako dobra kao dizelsko gorivo po pitanju performansi, korisne nosivosti i svestranosti. Za uspjeh je potrebno zajamčiti i jednak ili niži ukupni trošak vlasništva. IVECO  ima takvu alternativu.

 NOVI STRALIS NP prvo je vozilo na plin projektirano za prijevoz na velike udaljenosti. Opremljen je motorom od 400 KS, ima istu korisnu nosivost kao slični dizelski kamioni, a s dosegom do 1.500 km, može prijeći udaljenost od Madrida do Frankfurta bez nadopune.

STRALIS NP je sinonim uspješnog poslovanja. Za zadatke s velikom kilometražom (ovisno o cijeni goriva) može biti isplativa opcija na 120.000 km/godišnje te donijeti dodatne uštede za tu kilometražu.

STRALIS NP donosi bezbrižnost kada su u pitanju nadolazeći i stroži zakonski propisi koji će dizelskim vozilima ograničiti pristup gradskim središtima i nekim planinskim koridorima.

STRALIS NP donosi nove mogućnosti i prilike jer je potražnja za čistim vozilima diljem Europe sve veća, od velikih maloprodajnih organizacija do energetskog sektora, od automobilske industrije do industrije hrane i pića.

NA VRH