ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

NOVI STRALIS

NOVI STRALIS

NOVI STRALIS podiže ljestvicu produktivnost i isplativosti s bogatim paketom opreme koji uključuje najnaprednije značajke, tehnologije i usluge po mjeri svakog prijevoznika. Dva nova modela u proizvodnom programu jamče performanse, visoku učinkovitost i niske emisije na svakom zadatku:
NOVI STRALIS za regionalni, gradski prijevoz i lakše građevinske radove i
NOVI STRALIS XP za prijevoz na velike udaljenosti.

Na NOVOM modelu STRALIS u potpunosti je redizajniran pogonski sklop, od motora do guma. Model ima novu električnu i elektroničku konstrukciju, novi mjenjač najbolji u klasi, novu stražnju osovinu i ovjes te najnovije GPS prediktivne funkcije i posebne značajke za veće uštede goriva i bolju održivost.

Sve su nove značajke i nadogradnje usmjerene na povećanje produktivnosti i isplativosti prijevozničkih tvrtki, a razvijene su u suradnji s kupcima.

Kamioni su testirani u stvarnim radnim uvjetima, analizirani su različiti zadaci (prijevoz na duge udaljenosti, regionalni i gradski prijevoz) te je vršena provjera kilometraže, brzine, vrsta tereta koji se prevozi kao i profil ceste.

Temeljem tako prikupljenih podataka za kupce je razvijen čitav set integriranih rješenja za povećanje učinkovitosti koji uključuje program “TCO2 live” i sve njegove pripadajuće usluge:
TCO2 SMART REPORT – tjedno izvješćivanje o stilu vožnje i potrošnji goriva,
TCO2 ADVISING – savjetovanje za uštedu goriva,
TCO2 DRIVING – obuke za ekonomičnu vožnju za vozača,
• i ekskluzivnu formulu UPTIME JAMSTVA.

 

NA VRH