ZABORAVILI STE VAŠE PRISTUPNE PODATKE?

NAŠA MISIJA I VIZIJA

POVOLJNE CIJENE

Najpovoljnija cijena proizvoda je puno više od najniže nabavne cijene. U cjelokupnoj ekonomskoj računici potrebno je sagledati sve troškove koje neki proizvod nosi sa sobom, od nabavke, preko korištenja i njegovog životnog vijeka, pa sve do zbrinjavanja.

  • NAŠ CILJ:
  • PREMIUM KVALITETA UZ
  • NAJNIŽI "UKUPNI TROŠAK VLASNŠTVA"

STRUČNO OSOBLJE

Sve naše osoblje je najvišeg nivoa stručnosti i kompetencije, što osiguravamo kontinuiranom edukacijom svakodnevnim učenjem. Timski rad, kolegijalnost i stručnost glavna su obilježja našeg kolektiva, a sve s veseljem rado prenosimo na naše kupce i poslovne partnere.

  • STRUČNOST
  • KOMPETENTNOST
  • ISKUSTVO

Kompletna usluga na jednom mjestu!

Jedna od većih prednosti nam je što pokrivamo širok spektar proizvoda i usluga unutar interne logistike (vozila i viličari) - kompletna usluga na jednom mjestu.

NAŠA MISIJA

Pružiti klijentima brza, pouzdana i trajna rješenja u prijevozu i manipulaciji tereta – LOGISTICI I TRANSPORTU. Počev od od pravog odabira viličara ili vozila, uz osigurane rezervne dijelove i njihovu brzu isporuku, do pružanja profesionalne i efikasne usluge održavanja. Konstantno učenje, praćenje tehnologije i trendova u industriji sastavni su dio našeg zadatka kako bi Vam to omogućili.

I sve to s osmijehom na licu.

NAŠA VIZIJA

Postati sinonim za pouzdanog i poželjnog partnera u poslovanju te biti među vodećim tvrtkama u prodaji viličara i teretnih vozila na područjima djelovanja. Pružati vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga. Njegovati dobre međuljudske odnose unutar tvrtke i izvan nje, te na taj način pridonijeti kvaliteti poslovanja i življenja s osobama koje nas okružuju.

Kvaliteta na prvom mjestu!

Na svim organizacijskim razinama kontinuirano provodimo niz akcija za unapređenje kvalitete naše usluge i poslujemo u skladu sa "Politikom sustava upravljanja" koju u potpunosti možete pročitati na linku ovdje.

NA VRH